Ανοιγμα διοδίων 27-2-2011 στην Θεσσαλονίκη και συνέλευση


Απαξιωμένοι και με αποκλίνουσα συμπεριφορά είναι οι τζαμπατζήδες της βουλής και όχι ο λαός που υπερασπίζεται τα κοινωνικά αγαθά

Το κράτος των πολιτικών και εργολαβικών ελίτ, οι αιώνια «ηθικά απαξιωμένοι» και με «αποκλίνουσα συμπεριφορά», έχουν βάλει στο στόχαστρο τους έναν ολόκληρο Λαό. Η σύμπραξη κρατικού μηχανισμού και ιδιωτικού κεφαλαίου έχει κηρύξει τον πόλεμο σε ολόκληρη την κοινωνία. Ο φανατισμένος τους μισανθρωπισμός δεν πρόκειται να σταματήσει έως ότου ξεπουλήσουν όλα τα κοινωνικά αγαθά και εξανδραποδίσουν τον κάθε άνδρα και γυναίκα αυτού του τόπου σε συνθήκες πλήρους σκλαβιάς.

Η τροπολογία Ρέππα ποινικοποιεί τη φτώχια. Δεν πληρώνουμε διόδια γιατί ότι ήταν να δώσουμε το έχουμε δώσει και με το παραπάνω και δεν έχουμε τίποτα άλλο για να δώσουμε.

 

Η ποινικοποίηση μέσω ΚΟΚ του κινήματος κατά των διοδίων και μέσω πλημμελήματος για  την άρνηση πληρωμής εισιτηρίου στο ίδιο νομοσχέδιο και την ίδια χρονική στιγμή δείχνει ξεκάθαρα ότι το κράτος θεωρεί αντίπαλο του το κίνημα των πολιτών που αγωνίζεται για ελεύθερους δρόμους, για ελεύθερες χωρίς ΧΥΤΑ κοινότητες, για δημόσιες συγκοινωνίες και δωρεάν υγεία, για δημόσια παιδεία, για τη συνολική άρνηση στην πληρωμή της κρίσης.

Με την ποινικοποίηση πιστεύουν ότι θα κάμψουν αυτό το κίνημα; Είναι γελασμένοι! Αυτό που κάνουν είναι να επιταχύνουν την διαδικασία πολιτικοποίησης του.

Αναλογιζόμενοι τους καιρούς στους οποίους ζούμε και το μέλλον που μας προδιαγράφετε και με την ευθύνη που μας αναλογεί ως κομμάτι του λαϊκού κινήματος «Δεν πληρώνω τα διόδια» που αποτελεί το μερικό αίτημα του συνολικότερου «Δεν Πληρώνω την κρίση τους», καλούμε τον κάθε πολίτη :

 

ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟ

ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΝΟΜΟ ΡΕΠΠΑ

 

Καλούμε τον κάθε οδηγό:

Να μην πληρώσει διόδια – Να μην πληρώσει κλήσεις.

Να αχρηστέψουμε τον νόμο Ρέππα στην πράξη.

Ελάτε μαζί μας να αντιμετωπίσουμε τις κλήσεις συλλογικά

Ελάτε σε επαφή μαζί με τις επιτροπές σε όλη την Ελλάδα.

Δυναμώστε το δίκαιο αγώνα όλων μας με την παρουσία και συμμετοχή σας.

  Αλληλεγγύη – Μαζικές δράσεις – Μαζική Ανυπακοή

   

  ΥΓ.

  Για τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στην Τροχαία λέμε ότι ο Ρέππας με την τροπολογία «έριξε το μπαλάκι» σε εσάς. Αναλογιστείτε αν είστε στους δρόμους για να φροντίζετε την προστασία των οδηγών ή είστε διοδιοεισπράκτορες. Είστε στην υπηρεσία του λαού ή στην υπηρεσία των εργολάβων; Σκεφτείτε πολύ πριν κάνετε το ίδιο λάθος με τα Ματ κατοχής στην Κερατέα και θέσετε τον εαυτό σας στη υπηρεσία των εργολάβων και απέναντι στο Λαό. Τα χρήματα που εισπράττουν οι εταιρίες από τα διόδια είτε ιδιωτικά είτε ΑΕ κρατικού μετόχου είναι ληστεία εις βάρος του Λαού, μη γίνεστε συνένοχοι.

   

  Γιώργος Τσιομάλου 6976708281,

  Θάνος Γεωργιλάς  2310266669,

  Αναγνώστου Ζωή 6947688809,

  Μάριος van Voorthuizen  6934426618 – 6976711970

  http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

  http://www.diodiastopdytmak.blogspot.com/

  Ανοιχτή συνέλευση ελεύθεροι δρόμοι χωρίς διόδια

  Posted on Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου, 2011, in Εθνικά, Καθημερινά, Κοινωνικά, Νομοθεσία, Οικονομία, Πολιτική and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

  Σχολιάστε

  Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

  Λογότυπο WordPress.com

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

  Φωτογραφία Twitter

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

  Φωτογραφία Facebook

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

  Φωτογραφία Google+

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

  Σύνδεση με %s

  Αρέσει σε %d bloggers: