ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ – ΕΚΛΟΓΙΚΟ – Εκπτώσεις εισιτηρίων για τις εκλογές (ΟΣΕ)

Μετά από τις εκπτώσεις στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ και της Aegean για τις εκλογές σας ενημερώνουμε και για τις εκπτώσεις του ΟΣΕ:

Εκπτώσεις εισιτηρίων του ΟΣΕ σε δικαστικούς αντιπροσώπους, εφόρους και εκλογείς κατά τις προσεχείς εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 και τις επαναληπτικές της 14ης Νοεμβρίου 2010.

Παρέχεται έκπτωση 30% στους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής, τους εφόρους αυτών και τους εκλογείς, για τη διακίνησή τους στον τόπο διορισμού τους και στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος αντίστοιχα, η οποία θα ισχύει από 4-11-2010 μέχρι 10-11-2010 για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και από 11-11-2010 μέχρι 17-11-2010 για τις επαναληπτικές της 14ης Νοεμβρίου 2010.

Η συγκεκριμένη έκπτωση θα παρέχεται αναλογικά (?) και στους εκλογείς- επιβάτες του Προαστιακού Σιδηροδρόμου του Δικτύου.

Ειδικά όμως για τους εκλογείς που προέρχονται από το εξωτερικό, η εν λόγω έκπτωση θα παρέχεται για την Ελληνική διαδρομή στις τιμές Διεθνούς Τιμολογίου SET, για ταξίδι από τους συνοριακούς σταθμούς εισόδου μέχρι τον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος, με την επίδειξη του διαβατηρίου, ή του δελτίου Αστυνομικής ταυτότητος.

Σε περίπτωση χρησιμοποίησης αμαξοστοιχιών ICityE ή ICity κλινοθεσίων ή κλιναμαξών, καθώς και των συνοδευόμενων αυτοκινήτων θα εισπράττεται το προβλεπόμενο κατά περίπτωση συμπλήρωμα, στο ακέραιο.

Εκπτώσεις Εκλογών ΟΣΕ

Advertisements

Posted on Πέμπτη, 4 Νοέμβριος, 2010, in Καθημερινά, Οικονομία, Πολιτική and tagged . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: